Simulare examene Cambridge la Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța

339
Simulare examene Cambridge la Liceul Teoretic

Articole de la același autor

Dacă doriți să vă testați cunoștințele de limba engleză, nu strică să vă înscrieți pentru simularea examenului Cambridge, care va fi susținută în perioada următoare la Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța. Testarea este organizată în colaborare cu Consiliul Britanic. Astfel, sâmbătă, 10 martie, și duminică, 11 martie, sunt programate probele scrise, respectiv probele orale pentru Cambridge English Advanced - CAE - nivel 1, iar pe 17 și 18 martie, probele scrise, respectiv probele orale pentru Cambridge English First for Schools.


Înscrierea pentru aceste simulări constă în completarea formularului disponibil pe site-ul 
https://sites.google.com/site/lgclen/anunturi. După completarea formularului, candidatul primește un mesaj de confirmare a înscrierii. Achitarea taxei de examinare se face în ziua în care se susține simularea.


Planificarea pentru probele orale va fi afișată la încheierea probelor scrise. Detalii legate de simulare, cum ar fi programul și regulile de desfășurare, precum și informațiile referitoare la înscrierile la examenele propriu-zise din luna iunie vor fi postate pe același site, în timp util.


"Certificatele Cambridge au recunoaștere internațioală, valabilitate nelimitată și echivalează proba de competențe lingvistice din cadrul examenului de Bacalaureat. De asemenea, acestea sunt o condiție esențială pentru efectuarea studiilor în străinătate sau la unele facultăți cu predare în limba engleză din România, precum și pentru obținerea unui loc de muncă mai bun sau a unei burse de studii în alte țări", precizează prof. Janetta Bărăitaru, reprezentantul Liceului Teoretic "George Călinescu". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3224 secunde