Simulare de examene Cambridge și IELTS, la Liceul „George Călinescu”

Luni, 25 Ianuarie 2021
177
Elevii interesaţi să îşi obţină certificatele de cunoaştere a limbii engleze au şansa de a-şi testa abilităţile. Liceul Teoretic „George Călinescu” din Constanța organizează, în luna februarie, simularea examenelor Cambridge, la nivelurile KET, PET, FCE, CAE, și IELTS, programele General şi Academic.

Astfel, pentru KET și PET, nivelurile A2 şi B1, testarea va avea loc pe 13 februarie, iar pentru CAE (nivel C1) în cursul zilelor de 13 și 14 februarie. Probele scrise se vor susține sâmbătă, 13 februarie, iar proba orală duminică, 14 februarie. Simularea pentru FCE (nivel B2) și IELTS va fi organizată în zilele de 27 (probe scrise) și 28 februarie (probe orale) 2021.

Înscrierea pentru aceste simulări constă în completarea formularului disponibil pe site-ul Inscriere simulare - Liceul Teoretic George Călinescu Constanța - catedra de limba engleză (google.com), până cel târziu în ziua dinaintea primei probe, ora 12.00. După completarea formularului, candidatul primește un mesaj de confirmare a înscrierii. Achitarea taxei de examinare se face în ziua în care se susține simularea.

„Certificatele, emise de prestigioasa Universitate Cambridge din Marea Britanie, le sunt utile candidaților pentru echivalarea unor examene de limba engleză, obținerea unor burse, continuarea cursurilor în străinătate etc”, explică prof. Cristina Loredana Pintilie, reprezentantul Liceului „George Călinescu”.Pagina a fost generata in 0.1634 secunde