Simpozion științific la Mangalia

148
Simpozion științific la Mangalia - simpozionstiintific-1391088477.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, Biroul Filialei Mangalia al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Viceamiral inginer Grigore Mateș, condus de președinte comandor (r) Alexandru Macavei, a organizat, la Cercul Militar din Mangalia, un nou simpozion științific intitulat: "Unirea Principatelor Române și Ziua poetului național Mihai Eminescu". 


Comandorul (r) Gheorghe Ciucu, secretarul Filialei Mangalia a ANCMRR, împreună cu comandor (r) Alexandru Macavei și ceilalți membri ai biroului, au propus organizarea simpozionului cu prilejul Adunării lunare a filialei asociației, care are loc în ultima joi a fiecărei luni din anul calendaristic. 


Prima comunicare a fost susținută de cercetător științific dr. Sorin Marcel Colesniuc, care a vorbit despre evenimentele desfășurate în urmă cu 155 de ani, atunci când, prin alegerea colonelului Alexandru Ioan Cuza, ca Domn, în Moldova (la 5 ianuarie 1859) și în Țara Românească (la 24 ianuarie 1859) a fost declanșat procesul de unificare a teritoriilor românești, care s-a încheiat în ziua de 1 decembrie 1918, prin Marea Adunare Națională de la Alba Iulia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Seminar despre imunitate la Forte Life
Pagina a fost generata in 0.4713 secunde