Simpozion medical cu participare internaţională la Universitatea „Ovidius”

942
Simpozion medical cu participare internaţională la Universitatea „Ovidius” - 16489144040884435178837311007192-1616751827.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Farmacie a Universității „Ovidius” din Constanța a organizat în perioada 26 - 27 martie 2021, a IV-a ediție a Simpozionului cu participare internațională „Terapii alternative şi complementare (Homeopatie / Fitoterapie)”. Potrivit decanului Facultăţii de Farmacie, conf. univ. dr. Laura Bucur, simpozionul s-a desfăşurat online, fiind realizat în parteneriat cu filialele din Constanţa ale Colegiului Farmaciştilor din România şi Societăţii Române de Ştiinţe Farmaceutice şi cu Asociaţia Cadrelor Didactice din Facultatea de Farmacie. 
„În programul evenimentului ştiinţific sunt incluse conferințe, prezentări orale, e-postere ce abordează teme de actualitate, precum: fitoterapia unor patologii, rolul plantelor medicinale între mit și realitate, produse vegetale, extracte vegetale evaluate prin screening fitochimic și acțiunea biologică, valorificarea resurselor naturale din zona Dobrogei (diferite specii de alge, nămol sapropelic), homeopatia de la cadru legislativ la tratarea febrei la copii, testarea serologică a SARS-CoV-2, produse de origine vegetală ca suport în tratarea SARS-CoV-2, consiliere nutrițională și opțiuni în tratarea pacienților cu afecțiuni oncologice, diabet zaharat de tip II”, a declarat conf. univ. dr. Laura Bucur, decanul Facultăţii de Farmacie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5309 secunde