€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

"Simfonia DezUmanizării" se joacă, din nou, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 25 Aprilie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Teatrul de Stat Constanța (TSC), în parteneriat cu „Total Dance Center”, prezintă, joi, 26 aprilie, începând cu ora 19.00, spectacolul de teatru și dans „Simfonia DezUmanizării”. 


Reprezentanții TSC afirmă că, în pofida tuturor tragediilor și a știrilor teribile care circulă necontenit în mediul informativ, în mod inevitabil începi să simți cum te stăpânește o senzație îngrozitoare și tot mai crescută de neputință față de situația lumii. 


Șocul astfel creat conduce la un sentiment de extenuare profundă. Cândva obișnuiam să urlăm. Acum, doar oftăm... 


Regia și coregrafia sunt semnate de Cristian Daniel Osoloș. Asistent regie este Corina Tiron, iar asistent coregrafie, Roxana Gurău. 


„Simfonia DezUmanizării” este un spectacol de dans și teatru, cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra necazurilor societății de astăzi. În același timp, acesta dorește să aprindă în mintea și în sufletul oamenilor dorința și speranța de a crea o lume mai bună, o lume în care oamenii văd, simt și acționează pentru tot ceea ce este în jurul lor. 


Pe scurt, această nouă repre-zentație vrea să schimbe mentalități, să descrețească frunți, să dea putere și speranță. 


Mai mult decât atât, este un spectacol cu o coregrafie deosebită și un scenariu extrem de captivant. Distribuția este formată din dansatorii școlii de dans, Roxana Gabriela Gurău, Ruxandra Timoașcă, Bianca Mârșu, Amalia Rusescu, Roxana Căbău, Cristian Daniel Osoloș, Anca Claudian, Sebastian Rață și actorii Bogdan Papacostea, Florina Stănculeț, Marian Adochiței. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2895 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2816 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Cultură-Educație
ieri, ora 19:51 Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1187 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7259 secunde