Și Teatrul de Stat Constanța și-a anulat spectacolele

Marţi, 10 Martie 2020, 15:51
117
Ca urmare a situației epidemiologice create de răspândirea cazurilor de coronavirus în România și având în vedere dispoziția emisă de președintele Consiliului Județean Constanța, dl. Marius-Horia Țuțuianu, Teatrul de Stat Constanța (TSC) suspendă toate reprezentațiile cu public începând de astăzi, 10 martie și până în 22 martie inclusiv, cu posibilitatea prelungirii acestui termen.

"În contextul actual, riscurile de îmbolnăvire depășesc beneficiile participării la un act cultural iar sănătatea spectatorilor noștri, a tuturor cetățenilor Constanței și întregii țări reprezintă prioritatea zero în acest moment. Persoanele care au cumpărat bilete pentru spectacolele programate în această perioadă sunt rugate să solicite rambursarea contravalorii biletelor direct de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele achiziționate de la casă) sau de pe site-ul www.mystage.ro, în cazul în care biletele au fost achiziționate online.

Pentru spectacolele programate începând cu 23 martie, vom reveni cu informații", au declarat reprezentanții instituției de cultură. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3899 secunde