Și o veste bună - cresc salariile în învățământ

305
1
Și o veste bună - cresc salariile în învățământ - teacher-1425293132.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Educației a anunțat oficial creșterea salariului pentru personalul nedidactic din al doilea semestru al anului, acesta urmând să beneficieze de până la 12% mărire.

Ministrul susține că pentru majorarea salariului pentru personalul nedidactic, efortul financiar estimat este de 46 de milioane de lei.

De majorarea salarială vor beneficia aproximativ 60.000 de persoane încadrate ca personal nedidactic in sistemul de educație, la nivel național.

Sorin Câmpeanu a mai precizat cu prilejul unei vizite în județul Gorj că a constatat necesitatea elaborării unei noi legi a Educației, dar și a unei metodologii de calcul a costului standard per elev care să țină seama de specificitatea fiecărui județ în parte.

Fostul ministru al Educației, Remus Pricopie, anunța la sfârșitul anului trecut creșterea salariilor pentru cadrele didactice, în două etape: cu 5% în martie 2015 și cu 5% în septembrie 2015.

În decembrie 2014, Ministerul Educației a anunțat de asemenea creșterea bugetului pentru Educație în 2015, la 3,51% din PIB. 


Comentează știrea

Alina
3 martie 2015
cata umilinta ptr acesti oameni..cata scarba are statul

Da..pana si sofeerii de pe Ratc au primit mai mult 200marire salariala si bonuri.de masa..medicii si asistentele au primit a doua oara cate 100in plus la salariu..iar ptr.profesori..un 50ron in plus..cata scarba aveti..si apoi vreti sa se speteasca muncind?chiar credeti ca puteti umili oamenii intr-un asa hal si totusi sa.si faca datoria?nu toti mediteaza iar salariul incepe de la 975,cat un necalificat..iar profesorii au di studii superioarr si i incadrati in acelasi salariu cu un muncitor necalificat..si CFR istii fara liceu au salariile mai mari...si un lacatus de intretinere are salariul mai mare..si o femeie de serviciu de la judecatorie castiga mai bine..si atunci..nu i de mirare ca rezultatele elevilor sunt care sunt.. multe mamici se au zmeoaice..ca ar face ele si ca ar drege..insa.daca le lasi 30de minite in clasa .incep"nici pentru 2000de ron n as sta sa i educ..la cat de agitati sunt"

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Februarie 2015
Stire din Social : Ce salarii au românii și bulgarii
Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Economie : Deficitul comercial a crescut în 2014
Joi, 15 Ianuarie 2015
Stire din Economie : Veste bună pentru România
Pagina a fost generata in 1.9463 secunde