Sâmbătă seară

"Seara lui Zorba" aduce multă muzică grecească de calitate

408
1

Articole de la același autor

Iubitorii muzicii grecești vor avea ocazia să se întâlnească sâmbătă seara, din nou, cu Ionuț Galani Official, Mircea Cazan și Ansamblul Astras. 


De data aceasta, "Seara lui Zorba" revine la restaurant "Virgo", unde constănțenii, dar și turiștii aflați pe litoralul Mării Negre sunt așteptați începând cu ora 21.00, la o petrecere de spart farfurii, dans și muzică pe ritmul sufletului elen. 


Până la acest moment, Ionuț Galani a înregistrat patru albume: "Palamakia", "Cu luna eu vorbesc", "35 live Tranda Pende" și "Greek Summer". Tot el este artistul care, împreună cu Ansamblul Astras, transformă atmosfera petrecerilor și a spectacolelor într-una incendiară.


Având bunici de origine greacă, Ionuț a fost obișnuit de când era copil cu tradițiile elene, astfel încât, la spectacolele susținute în Grecia, a fost considerat de artiștii eleni ca fiind de-al lor. 


Și de această dată, el va interpreta o mulțime de piese originale grecești, de dragoste, de petrecere, de voie bună. 


Comentează știrea

Daniel
14 august 2017
Seara lui Zorba

Buna seara ! Pe 28 ianuarie a inceput din Braila avand o poveste lunga in spate,multa pasiune si dorinta de a aduce in acelasi loc pe toti cei carora le place muzica greceasca.Seara lui Zorba este prezent in 8 orase din tara si la cel de-al 25-lea spectacol.Partenerii serii suntIonut Galani si instrumentistii sai Yani si Max Mircea Cazan si Stelica Minga Adagio Band din Galati Antik Band din Constanta GREEK 4 U din Bucuresti Ansamblul Astras careveste cel mai bun grup de dansuri grecesti din Romania oferabun spectacol apsrte ce nu l am vazut nicaieri in tara.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4793 secunde