Show în Harlequin, cu autorul poveștii "Suge-o Ramona"

277
1
Show în Harlequin,  cu autorul poveștii

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 21.30, comediantul și realizatorul matinalului de la Kiss FM, Andrei Ciobanu, revine la Constanța pentru un one man show de stand-up comedy pe scena Harlequin Mamaia.

În liceu, Andrei era un mare consumator de stand-up comedy, iar în primul an de facultate s-a înscris în trupa Comedica. În scurt timp, a început să-și scrie singur materialele și să facă show-uri pe cont propriu. I se pare un lucru extraordinar să facă lumea să râdă, motiv pentru care a decis că stand up-ul este un drum bun în viață.

A realizat primul special de stand-up comedy pentru Voyo.ro împreună cu colegul său Sergiu Floroaia. În aceeași formulă, Sergiu feat. Andrei au lansat o serie de parodii muzicale, ce au devenit în scurt timp virale pe YouTube, precum: "U.N.C.U.I; Unu-ntr-altul", "Frrrățică!"; "Eco (Hipster song)" sau "Mica rugăminte".

Tot în zona de divertisment online, Andrei face parte din proiectul "Sector 7" și este autorul poveștii de mare succes în blogosferă, "Suge-o Ramona", ce ulterior a devenit și o carte de succes. 

Comentează știrea

suge-o Andrei
20 iulie 2016
titlu de succes

Precum numele...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Uite "Cum se duce totul dracu’"…
Pagina a fost generata in 0.5652 secunde