Sesiunea Științifică "Pontica", în toamnă, la Muzeul de Istorie

342
Sesiunea Științifică

Articole de la același autor

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC) va organiza, în perioada 7 - 9 octombrie, cea de-a 53-a ediție a Sesiunii Științifice Internaționale "Pontica", tema din acest an fiind "Istorie și arheologie în spațiul vest-pontic".

Ca de obicei, comunicările vor fi prezentate pe secțiuni, grupate pe domenii - Pre-Protoistorie, Greco-Romană, Medievală, Modernă-Contemporană, Numismatică, Conservare-Restaurare și tematice - "Arheologie otomană în Dobrogea", "Analele Dobrogei la Centenar. Modernitate și contemporaneitate în Dobrogea" și "Stat și societate în România comunistă și postcomunistă".

Cercetătorii interesați să participe se pot înscrie la eveniment până la data de 31 august, pe adresa [email protected], completând formularul pus la dispoziție de către organizatori, pe site-ul MINAC.

"Lucrările prezentate în cadrul sesiunii, precum și alte materiale propuse spre publicare vor fi incluse, după recenzare, în cuprinsul numărului Pontica/53, respectiv Analele Dobrogei, seria III, vol. 2/2020. Expedierea materialelor, redactate conform normelor, se va face pe adresa [email protected], pentru cele care privesc preistoria, antichitatea și perioada medievală, sau pe [email protected], pentru cele care tratează perioada modernă-contemporană, până la data 30 septembrie 2020", a precizat directorul instituției de cultură, cerc. șt. Sorin Colesniuc. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5469 secunde