Seri de folk, pe malul lacului Siutghiol

766

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, iubitorii muzicii folk au avut ocazia de a se delecta, pe malul lacului Siutghiol, cu sunetele emise de chitara, vocea și armoniile create de Walter Ghicolescu. Practic, a fost primul concert tomitan, prima apariție live de după perioada de izolare. Inspirata idee a artistului de a-și ține publicul aproape a dus la nașterea unei săli virtuale de spectacol în care au avut acces iubitorii acestui gen muzical.

Conștient fiind, totuși, că vibrația evenimentelor de acest gen nu poate fi mediată tehnic, imediat ce situația actuală a permis, Walter Ghicolescu s-a întâlnit cu fanii săi. Terasa aleasă de către artist a corespuns tuturor normelor impuse de autorități.

"Mă bucur și vă mulțumesc pentru toată perioada de izolare în care ne-am fost alături unii altora, perioadă în care ne-am creat propriul univers de cântec și poezie, întâlnindu-ne în fiecare săptămână în «Camera TA de Folk»", a declarat Walter Ghicolescu.

Artistul a împletit în recitalul său cântecele deja consacrate și așteptate de public, cu piese de pe cel mai recent album, "a 7-a treaptă", dar și cântece de pe următorul material, al optulea, la care lucrează în prezent și care speră să fie lansat în toamna acestui an. Acesta conține piesele ce au fost create pe versurile lui Nichita Stănescu și Adrian Păunescu, iar cea care dă numele albumului, dar și al evenimentului de la care facem referire acum poartă titlul "Dreptul la Timp". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3297 secunde