Sensul lumii prin ochii artistului, la expoziția de artă Sens[e]

Joi, 05 Septembrie 2019
163
Muzeul de Artă din Constanța găzduiește, astăzi, începând cu ora 16.00, vernisajul Sens[e]. În cadrul acestui eveniment, criticul de artă Doina Păuleanu va realiza o scurtă prezentare a expoziției, iar iubitorii de artă vor avea ocazia să asiste la un concert susținut de pianistul Harry Tavitian și trompetistul Sebastian Burneci. 


Philip Barnes, din Anglia, Christopher Cristobal Newberry, din Mexic, și Tudor Titzoiu, din Constanța, vor prezenta propriul lor sens al luminii. 


Picturile artistului britanic Philip Barnes sunt încercări vibrante de a-și captura "mintea subconștientă". Arta lui a fost descrisă ca fiind "eclectică, provocatoare și dinamică". Dragostea lui Barnes față de pictură va fi relevată de expoziția Sens[e]. Artistul are un masterat obținut la Royal College of Art, London. 


Tudor Titzoiu a obținut Diploma și Masteratul în Arte la Facultatea de Arte a Universității "Ovidius" din Constanța. Tudor a plecat să studieze la Facultatea Europea de Madrid, printr-o bursă Erasmus Plus de la Uniunea Europeană. A studiat un an pentru doctorat la Universitatea Națională de Arte din București. Portofoliul artistului conține lucrări de mixed media, uleiuri, acrilice, cerneală, pâslă și gravură. 


Cu o carieră foarte eclectică de director de documentare, editor de reviste, scriitor, designer grafic și fotograf, Christopher Cristobal Newberry este profund influențat de conceptul latino-american al "realismului magic". Imaginile artistului sunt compoziții făcute prin fotografie, dar nu reflectă realitatea. Cristobal a studiat Științele Comunicării la Universidad Ibero Americana. 


Expoziția va putea fi vizitată până pe 26 septembrie.


Pagina a fost generata in 0.2108 secunde