Semnal editorial. A apărut un nou număr al revistei "Arma Pontica"

350
Semnal editorial. A apărut un nou număr al revistei

Articole de la același autor

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC) găzduiește, astăzi, de la ora 11.00, festivitatea de lansare a unui număr special al revistei "Arma Pontica", care apare sub citatul marelui istoric Nicolae Iorga. Acesta spunea: "Nu numai că eroismul nu se poate porunci, dar e cu neputință să-l răsplătești". 


Potrivit directorului instituției de cultură, Sorin Colesniuc, publicația, aflată la cel de-al 21-lea număr, este o revistă cunoscută deja în mediul cultural, dar mai ales în mediul militarilor dobrogeni, fie ei activi sau aflați în retragere. 
"«Arma Pontica» este o revistă pe care o citesc cu interes ori de câte ori intru în posesia unui nou număr. De asemenea, este o revistă în care am publicat și eu unele articole, de-a lungul timpului, dar în care a apărut și un interviu pe care l-am acordat redactorului șef al revistei, prof. Emil Corneliu Ninu. Mă bucură faptul că acest nou număr al revistei va fi lansat în Aula «Adrian Rădulescu», din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța și am convingerea că la lansare vor fi prezenți mulți oameni de cultură din județ. În privința militarilor constănțeni, sunt ferm convins că vor fi în număr foarte mare la acest eveniment cultural. Felicitări colectivului de redacție, iar revistei îi urez multe apariții în anii care vin!"», a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul Muzeului de Istorie. 


Alături de acesta, la eveniment se vor afla, printre alții, Lavinia Dumitrașcu, muzeograf, colonelul în rezervă Remus Macovei, Dan Nicolau, Costin Scurtu, Valentin Ciorbea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2728 secunde