Seminar internațional găzduit UMC

241
Seminar internațional găzduit UMC - seminarumc-1389031544.jpg

Articole de la același autor

În luna septembrie a anului trecut, la Burgas, în Bulgaria, Universitatea Maritimă din Constanța a intrat ca parte a Proiectului "Crearea Centrului interuniversitar pentru evaluarea și managementul riscului pentru prevenirea riscurilor ecologice și tehnologice în Marea Neagră", coordonat de Universitatea "Prof. Dr. Assen Zlatarov", alături de Universitatea Națională de Marină din Odessa, Ucraina, Institutul de cercetări în Marea Neagră, Burgas, Bulgaria. 

La începutul lunii februarie va avea loc al doilea eveniment oficial în cadrul acestui proiect, care va fi găzduit de UMC și la care vor lua parte 11 participanți din Bulgaria și Ucraina, precum și 10 persoane juridice, reprezentanții grupurilor țintă și beneficiarilor - organizații maritime și pescărești, agenția/asociații de mediu, organizații non-guvernamentale din România, precum și cadre didactice din Universitatea Maritimă din Constanța.

În cele patru zile de seminar cu tema "Accidente în Marea Neagră -analiza cauzelor și a consecințelor" vor fi prezentate rapoarte de expertiză, dezvoltate de patru parteneri și alți specialiști din subiectele discutate. Toate documentele vor fi incluse în prima ediție a broșurii intitulată "Istoria și analiza accidentelor în Marea Neagră". 

Specialiștii care doresc să ia parte la această activitate pot prezenta lucrări pe această temă, care, după revizuirea și aprobarea lor, vor fi incluse în broșură. Seminarul se va încheia cu un training pentru formarea formatorilor pe probleme de risc de mediu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : UMC - gazda unui important eveniment
Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Lectorul de la UMC rămâne în arest
Pagina a fost generata in 1.1608 secunde