Seawolves Bike Fest. Paradă cu mii de motoare, prin centrul Constanței

319

Articole de la același autor

Stațiunea Mamaia vuiește week-endul acesta de motoarele bike-rilor care vin la Seawolves Bike Fest 10. Festivalul moto-rock, ajuns la cea de-a zecea ediție, este găzduit de Campingul S din bătrâna stațiune. Dincolo de motoarele puternice, vor răsuna și acorduri rock la concertele live Rock Bands Night. 


Sâmbătă, de la ora 13, motocicliștii vor defila până în centrul orașului Constanța și retur, după care vor participa la concursuri cu premii, prezentante de Cristian Hrubaru. Seara, de la ora 19, pe scenă vor urca trupele Stonelight, Lupu cel Rău, Zob, Trooper și Alternosfera, din Republica Moldova. La ora 00,30, va fi un foc de artificii și, de la 1,30, Silviu Covaci (chitară și voce), Ionuț Micu (tobe) și Virgil Stoica (chitară bass) vor susține un recital folk, la focul de tabără de lângă beach barul de pe plaja Campingului S. 


Iată traseul motocicletelor 


"În acest week-end, ne vom bucura de prezența în Mamaia Nord a peste 3.000 de motocicliști din toată România, dar și de peste hotare. Pe lângă ei, vor fi alți 2.000 de participanți care vin pentru spiritul motociclist, pentru concertele rock.Este o ediție aniversară, pe care o facem alături de confrații noștri motocicliști, și avem pregătite câteva surprize. Numărul de motociclete pre-zente la paradă a crescut de la ediție la ediție. Parada va pleca din Camping S, va intra în oraș pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu până la Dacia, apoi vom continua pe bulevardul Tomis, până pe bulevardul Ferdinand. Reintrăm pe bulevardul Lăpușneanu, în zona ICIL, și mergem și noi în camping, în Mamaia Nord. Va dura cam o oră și ne dorim ca turiștii și constănțenii să fie în număr cât mai mare pe stradă, să ne vadă. Este o ocazie extraordinară să vadă o mare coloană de motociclete de toate tipurile și acest lucru se întâmplă o dată pe an în Constanța", a explicat Florin Stoian, purtătorul de cuvânt al evenimentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0482 secunde