Se redeschide Teatrul de Vară Soveja. Concerte şi artişti români, în luna septembrie

498
Se redeschide Teatrul de Vară Soveja. Concerte şi artişti români, în luna septembrie - teatruldevarasoveja-1629033211.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Vară Soveja îşi va redeschide porţile pentru public, în luna septembrie. Este vorba despre un parteneriat public – privat, în care locaţia va fi pusă la dispoziţia unui organizator ce pregăteşte un concert cu artişti români consacraţi.

„Consiliul Judeţean Constanţa a redat strălucirea locaţiei, iar echipa ZooM Beach o decorează şi o pregăteşte de festival. Pe 11 septembrie, pe scenă va urca Aurelian Temişan, împreună cu 2Gents: Cici, de la Sistem, şi Doru Todoruţ, de la Deepcentral. De asemenea, vor evolua Ana Maria Donose, dirijorul Ionuţ Pascul şi încă 100 de suflete din Orchestra Teatrului Naţional de Operă şi Balet «Oleg Danovski»”, promit organizatorii.

Accesul la eveniment se face conform normelor în vigoare, în baza prezentării certificatului de vaccinare, pentru care au trecut 10 zile de la finalizare, cu dovada prezentării unui test rapid, nu mai vechi de 24 de ore, test RT-PCR realizat în ultimele 72 de ore în locaţii acreditate sau cu dovada de anticorpi, pentru persoanele care se află între a 15-a şi a 90-a zi de la confirmarea infectării. Biletele costă în 79 şi 99 de lei. (A.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5921 secunde