Se redeschide Teatrul de Vară Soveja. Ce spectacole se vor juca

355
Se redeschide Teatrul de Vară Soveja. Ce spectacole se vor juca - seredeschide1-1596563372.jpg

Articole de la același autor

Au trecut, deja, trei săptămâni de la debutul stagiunii estivale "BE.SAFE" a Teatrului de Stat Constanța (TSC). Așa cum s-a promis, începând de luna aceasta, o parte dintre spectacole se vor juca la Teatrul de Vară Soveja, deschis special, anul acesta, pentru organizarea acestora. Reamintim că Teatrul de Stat a reabilitat parțial și a igienizat Teatrul Soveja, pentru a fi folosit ca spațiu de joc în această perioadă, în care spectacolele în sală sunt interzise din cauza riscurilor de contaminare cu noul coronavirus.

Primul spectacol va avea loc joi, 6 august, de la ora 21.30. Este vorba despre "Crimă la Howard Johnson" de Ron Clark și Sam Bobrick, în traducerea lui Emanuel Pârvu, producător la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești.

Regia este semnată de Radu Gabriel, iar scenografia de Ovidiu Pascal. Din distribuție fac parte: Manuela Alionte Frâncu, George Liviu Frâncu, Robert Oprea, Loredana Bădică, Oana Hanganu, Roxana Văleanu, Lucian Vasilescu.

Reprezentanții TSC spun că tânăra și atrăgătoarea Arlene este căsătorită cu Paul Miller, un invidid insipid, dar foarte îndrăgostit de soția sa. Fire pătimașă, Arlene, plictisită de căsnicia sa anostă, îl cucerește pe Mitchell, dentistul familiei, și devin amanți. Îmbătați de amorul nepermis, soția și amantul încep să își dorească libertate deplină și plănuiesc să îl elimine pe Paul. Pe scurt, acesta este un spectacol în care comicul și incredibilul situației sunt surse inepuizabile de râsete copioase.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4464 secunde