Se pregătesc noi alegeri la Universitatea "Ovidius"

381
6
Se pregătesc  noi alegeri  la Universitatea

Articole de la același autor

Prin decizia rectorului nr.139/03.05.2016 s-a declanșat procedura de organizare a concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de decan la cele 16 facultăți din componența Universității "Ovidius".

Calendarul a debutat marți, cu depunerea dosarelor de candidatură pentru funcția de decan, care se vor primi până pe 9 mai. Între timp, va fi numită comisia de selecție, tot de către rectorul Sorin Rugină, urmată de avizarea dosarelor de către Oficiul juridic, până pe 10 mai.

În zilele de 10, 11 și 12 mai, este prevăzută a doua etapă de depunere a dosarelor de candidatură pentru funcția de decan, în cazul în care nu au fost depuse cel puțin două candidaturi.

Pe 16 mai va avea loc ședința consiliilor facultăților de avizare a candidaților la funcția de decan, iar pe 20 mai ședința Senatului de analiză a contestațiilor.

Concursurile propriu-zise pentru funcția de decan se vor desfășura între 18 și 21 mai, iar pe 26 mai în ședința Senatului universității va avea loc validarea rezultatelor concursurilor pentru funcția de decan și numirea decanilor, prin decizia rectorului.

În etapa următoarea sunt programate ședințele consiliilor facultăților de consultare cu privire la candidații la funcția de prodecan (30 mai) și numirea prodecanilor desemnați de decan, prin decizia rectorului (31 mai). 

Comentează știrea

adevar
5 mai 2016
adevar

Universitate cacat de agresiuni si violuri unde politia romana nu primeste plangeri?Romania a fost cacat si tot cacat a ramas?

adevar
5 mai 2016
adevar

Universitatea de cacat cu politica de distruge poporele vecine ?

adevar
5 mai 2016
adevar

Universitatea de cacat cu politica de distruge poporele vecine ?

adevar
7 mai 2016
adevar

Universitate trafic de femei = cacat ca toti romani . Romania = trafic de femei = CACAT

adevar
7 mai 2016
adevar

Universitate CACAT cu experimente antiumane pe straini?

adevar
7 mai 2016
adevar

Romania = CACATUL LUMII = EXPERIMENTE ANTIUMANE PE STRAINI PLEACA DIN UE

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Noi activități la American Corner
Pagina a fost generata in 0.5292 secunde