Mai multe ştiri online:

Se lansează un nou proiect împotriva abandonului școlar

Ştire online publicată Joi, 19 Septembrie 2013. Autor: Simona ANGHEL
Vineri, 20 septembrie, la  Școala gimnazială nr.1 Mangalia, va avea loc Workshop-ul „Împreună putem preveni abandonul școlar” din cadrul proiectului „Parteneriat pentru copilul meu - program educativ de sprijin pentru elevi cu risc de părăsire timpurie a școlii și părinții acestora”.


Proiectul promovează un program multiregional educativ suport de tip parteneriat școală-familie-comunitate care are ca scop reducerea și prevenirea abandonul școlar, creșterea șanselor succesului educațional. 


Grupul țintă al proiectului este format din cadre didactice/psihopedagogi, elevii din cursul gimnazial cu risc de părăsire timpurie a școlii și părinții acestora. Proiectul se derulează în 25 unități de învățământ gimnazial din cinci regiuni de dezvoltare ale României. În regiunea Sud-Est activitățile se derulează în cinci centre de resurse. 


Proiectul este derulat de Fundația Academică Alumni, în calitate de beneficiar  și Federația Naționala a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar, Ministerul Educației Naționale și Asociația Shotron, în calitate de parteneri naționali. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7501 secunde