Se închid… urnele pentru candidatura la directorat

952
5
Se închid… urnele pentru candidatura la directorat - ministeruleducatieie143032484023-1475446160.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, se încheie procedura de înscriere electronică a candidaților pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, dosarele urmând a fi verificate, după cum declara Mirabela Amarandei, purtător de cuvânt al Ministerului Educației. 


Pe 12 octombrie, este programată proba scrisă a con-cursului, iar în intervalul 17 octombrie - 17 noiembrie, vor avea loc probele de interviu și evaluare a curriculum-ului vitae, în locațiile stabilite de inspectoratul școlar. 


Pe 18 noiembrie, vor fi afișate rezultatele concursului, urmate de o perioadă de contestare, între 21 și 23 noiembrie. 


Pe 9 decembrie, vor fi afișate rezultatele finale, iar pe 16 decembrie, se vor valida în consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean, urmând a fi transmise ministerului. 


La MEN, în week-end, se contorizaseră 8.000 de dosare, dar deja, la bursa zvonurilor, se vorbește despre un mare număr de viitori directori detașați în interesul învățământului. 


Comentează știrea

Concursul de directori
2 octombrie 2016
Lupta crancena!

Haideti, doamna Simona! Nu ne mai fierbeti. Spuneti-ne si noua cine s-a inscris in Constanta, macar la scolile de prestigiu. Vrem si noi sa stam linistiti pana in decembrie. Multumim. Al naibii concurs, sa tina aproape trei luni......Bataie, nu alta! Va iesi cu scantei. 8000 de candidati pe 7000 de posturi si totusi umbla vorba ca vom avea detasati in interesul invatamantului?!? Pai de ce?

prof
2 octombrie 2016
sa fie o loterie?

Aveti dreptate ca tot procesul asta de......alegere a directorilor s-ar putea sa fie o adevarata loterie! Atata timp cat nu suntem siguri de corectitudinea concursului, putem sa credem orice. Sa vedem numerele castigatoare....

lasati-ne in durerea noastra!
2 octombrie 2016
fara politica in scoli!

Sa se bata PSD-ul cu PNL-ul pana n-or mai putea, dar sa nu-si mai bage coada in treburile scolii, ar fi timpul. Daca pot sa ne ajute, s-o faca, daca nu....la revedere! Sa ne lase singuri, ca e mai bine.

PS
2 octombrie 2016
rectificare

.....pe 9000 de posturi. Deci mai multe posturi decat nr de candidati.

Răspuns la: Lupta crancena!
Adăugat de : Concursul de directori, 2 octombrie 2016
Haideti, doamna Simona! Nu ne mai fierbeti. Spuneti-ne si noua cine s-a inscris in Constanta, macar la scolile de prestigiu. Vrem si noi sa...
funeriu
3 octombrie 2016
demisia in grup!

Toate responsabilele din minister si inspectoarele generale sa fie demise. motive sunt sute adunate in ultimul an. au stat destul. DEZASTRUL TOTAL SI ESECUL ESTE DATORAT CELOR DIN MINISTER SI INSPECTORAT! Sa ne lasa pe noi sa ne alegem directorul! NULITATILE SPAGARE DIN ISJ SA INTRE IN LADA DE GUNOI A ISTORIEI.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6041 secunde