Se deschide un nou Muzeu, la Medgidia

484
4
Astăzi, 1 februarie 2012, la Medgidia, se "deschide" Muzeul de Arte Plastice "Lucian Grigorescu". Este vorba despre muzeul virtual dedicat ac-tivităților artistice desfășurate în cadrul ediției Taberei Internaționale de Pictură "Lucian Grigorescu" (2004 - 2011) de la Medgidia. Nu întâmplător a fost aleasă această zi pentru inaugurarea site-ului Galeriei Grigorescu. Primarul Marian Iordache va anunța înființarea site-ului Galeriei de Artă a Medgidiei în cadrul serbării organizate de Școala cu clasele I-VII "Lucian Grigorescu", astăzi, de la ora 10.
Muzeul spune povestea de început a taberei, reflectă și oferă informații despre par-ticipanții tuturor edițiilor și încântă cu expoziția tablourilor, el rămânând deschis și pentru edițiile viitoare.
Specificul acestui muzeu este disponibilitatea vizitării la orice oră din zi sau din noapte și deschiderea către publicul de orice vârstă.
Muzeul virtual poate fi accesat la adresa www.galeria virtualamedgidia.ro. Site-ul se adresează iubitorilor de artă din Medgidia pe care îi invită să voteze pentru redeschiderea muzeului "Lucian Grigorescu" din localitate.
Sunt așteptați a reclădi cultura orașului, toți cetățenii care doresc să participe și să se implice.

Comentează știrea

zuza 11
1 februarie 2012
primarul virtual

Muzeul virtual , locuri de munca virtuale, proiecte virtuale, PRIMAR VIRTUAL. Atat avem la Medgidia dar anul acesta schimbam tendintele din virtuale in reale si alegem un PRIMAR REAL care are idei si proiecte reale pentru cetateni reali.

vera
1 februarie 2012
Orasul 3H: HAOS, HOTIE, HARABABURA

Doamne ce primar atent avem! Daca alegerile ar fi fost in Noiembrie cu siguranta nu ar fi existat nici o activitate din cele ce apar ca ciupercile dupa ploaie. Iordache nu te mai vrem, nu te mai strofoca, mai bine LASA-NE oricum esti mai VIRTUAL decat Muzeul!

PAUL
1 februarie 2012
Felicitari

un muzeu virtual dar primarul cum este tot virtual nu ? MUZEUL L.GRIGORESCU SE DARAMA DE CE NU FACI CEVA,IN AFARA DE MINCIUNI NU FACI NIMIC,NU TE MAI LAUDA CA AM VAZUT DE CE ESTI IN STARE,VREM UN PRIMAR REAL.

Lili
4 februarie 2012
Medgidia oras virtual

La Medgidia totul este virtual!!!Primarul,proiectele primarului, siguranta cetateanului,bunastarea cetateanului,curatenia orasului, locurile de munca si lista poate continua. In vara vom avea un primar cat se poate de real: DUMITRU MOINESCU

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2941 secunde