Se deschide stagiunea de toamnă la "Oleg Danovski"

801
Se deschide stagiunea de toamnă la

Articole de la același autor

A venit și rândul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" să scoată la lumină surprizele pe care le-a pregătit iubitorilor de cultură, odată cu deschiderea stagiunii.
Săptămâna aceasta, trei spectacole vor crea forfotă în sălile teatrului.
Joi, pe 15 septembrie, se anunță o seară deosebită, cu muzică de pian și vioară. La ora 19.00, începe Seara Camerală, cu soliștii Vincil Moroianu, tenorul Răzvan Săraru, Mitică Feraru și Daniel Sărăcescu. În program, sunt incluse Baladă, Sonată și versuri de Clement Marot.
La doar o zi diferență, la aceeași oră, dirijorul Radu Ciorei și Orchestra Simfonică a Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski vor prezenta un program din care fac parte Rapsodia numărul unu și doi, Suita și Intermezzo pentru orchestra de coarde.
Pentru ca sfârșitul de săptămână să fie la fel de relaxant și ofertant din punct de vedere cultural, Teatrul "Oleg Danovski" a pregătit Gala de Balet.
Sâmbătă, la ora 19.00, "Chopiniana" și "Don Quijote" sunt spectacolele cu care echipa de balet a teatrului va deschide stagiunea.
Soliștii primului spectacol sunt Monica Cherecheș, Aliss Tarcea, Irina Ganea Mihaiu și Horațiu Cherecheș.
Spectacolul Don Quijote va fi susținut de soliștii Monica Cherecheș, Amalia Mândruțoiu, Eliza Maxim, Adrian Mihaiu, Sergiu Dan, Rie Aozagi, Kanoko Suzuki, Mihai Pâslaru. Regia ar-tistică, Elisabeth PândichiLux.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2771 secunde