€ 4.6667
£ 5.3037
$ 4.0359

Mai multe ştiri online:

Se dă startul concursului județean "Șahul ca o poveste"

Ştire online publicată Joi, 17 Mai 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Inspectoratul Școlar Județean, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, în parteneriat cu Palatul Copiilor Constanța și Clubul de Dans sportiv „Dance World Studio” din Constanța, organizează vineri, 18 mai, cea de-a V-a ediție a Concursului Județean „Șahul ca o poveste”.

Potrivit profesorilor Irina Ermolaev și Marieta Căescu, proiectul are ca fază finală desfășurarea unei competiții sportive cu finaliștii fazelor pe unități de învățământ din județ (în acest an, 68 copii cu vârste între cinci și zece ani) și a unei expoziții tematice, la care s-au înscris 40 preșcolari și elevi. Evenimentul va avea loc la ora 9.00, la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, situat pe bulevardul Mamaia nr. 197. Organizatorii spun că proiectul „Șahul ca o poveste” își propune dezvoltarea socio-emoțională, stimularea capacităților și atitudinilor proactive în învățare prin joc, la copiii preșcolari și școlari mici. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 13 octombrie Foto : UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"! 70425 vizite, 0 comentarii UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"!
Cultură-Educație
vineri, 12 octombrie Foto : Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc" 35364 vizite, 0 comentarii Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9006 secunde