Se apropie examenele!

221
Se apropie examenele! - seapropieexamenele-1391448135.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până pe 13 februarie, 222 de absolvenți din învățământul postliceal (școală postliceală și de maiștri) vor susține în șase centre (Colegiul Tehnic "Pontica" Constanța, Liceul Tehnologic UCECOM "Spiru Haret" Constanța, Colegiul Tehnic Energetic Constanța, Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" Mangalia, Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" Constanța, Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia) examenele de certificare a competențelor profesionale de la șase calificări profesionale de nivel 3 avansat. 
Examenul constă în sus-ținerea a trei probe: probă prac-tică, probă scrisă și prezentarea unui proiect specific calificării. Comisiile sunt formate atât din cadre didactice din școală, cât și din evaluatori externi școlii, precum și din reprezentanți ai operatorului economic, partener de practică. Comisia Județeană de Eva-luare și Certificare, din cadrul ISJ Constanța, va monitoriza în această perioadă desfășurarea probelor. 
Rezultatele finale se vor afișa pe 13 februarie, la fiecare centru de examen și fiecare absolvent declarat admis va primi certificat de calificare de nivel 3 avansat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Bacalaureatul rămâne la fel și în 2013
Pagina a fost generata in 0.6908 secunde