Scurtmetrajul "Ramona", premiu la Festivalul de la Cannes

111
Scurtmetrajul

Articole recomandate

Scurtmetrajul "Ramona" de Andrei Crețulescu a primit premiul ''Canal +'' al secțiunii Semaine de la Critique, la Cannes, informează reprezentanții filmului, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Premiul ''Canal +'' este oferit unui singur film de scurt sau mediu metraj din cadrul secțiunii, de către echipa prestigiosului canal de televiziune. Astfel, scurtmetrajul românesc "Ramona" urmează să fie difuzat de postul de televiziune respectiv.

Violent, stilizat și fără dialoguri, "Ramona" încheie trilogia realizată de Andrei Crețulescu și începută cu scurtmetrajele "Bad Penny" (2013) și "Kowalski" (2014).

Din distribuție fac parte aceiași actori ca și în scurtmetrajele anterioare: Rodica Lazăr, Dorian Boguță, Andi Vasluianu, Șerban Pavlu, cărora li se adaugă Ana Ularu. În prezent, Andrei Crețulescu este în postproducție cu scurtmetrajul "Șapte luni mai târziu" și în preproducție cu primul lungmetraj, "Charlton Heston", pe care îl va filma în toamnă.

"Ramona" este un scurtmetraj 100% independent, produs de Andrei Crețulescu (Kinosseur), Radu Stancu (deFilm) și Claudiu Mitcu (We Are Basca). Coproducători sunt Dan Chișu (DaKino) și Eugen Kelemen (Digital Cube).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde