Mai multe ştiri online:

Scufița Roșie vă așteaptă cu o nouă poveste la Teatrul pentru Copii

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Cei mai mici spectatori sunt așteptați miercuri, 17 aprilie, de la ora 10.00, la sediul Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la o nouă „Poveste…cu Scufița Roșie”. Spectacolul poartă semnătura regizorului Valentin Dobrescu, iar muzica este coordonată de Macovei Moraru Radu Alin. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisăcariu, Claudia Zaharia, Ion Ciolan. Piesa este o adaptare după una dintre cele mai populare povești din toate timpurile, „Scufița Roșie”, culeasă de folcloristul francez Charles Perrault și publicată în anul 1867.

De data aceasta, însă, regizorul Valentin Dobrescu creionează cu multă delicatețe și dragoste povestea clasică a faimoasei fetițe, zglobie și cu scufiță roșie pe cap, doar că acum micuța nu mai este o fetiță, ci un ursuleț.

Ce-i drept, aceasta este puțin cam neascultătoare, iar într-o bună zi, mama o trimite „să îi ducă bunicuței care locuia într-o poiană din mijlocul pădurii, un coșuleț în care pusese niște plăcinte și o ulcică de unt”. Pentru cei care vor fi prezenți în sală, totul se va desfășura într-un decor minimalist, în care personajele principale sunt păpușile, alături de ciupercuțe care cântă, iepurași vorbitori, copaci care se clatină și vorbesc pe o muzică extrem de antrenantă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8129 secunde