"Scrisul face bine", dar nu și tăcerea ISJ Constanța

Duminică, 23 August 2015, 17:40
2116
Într-o atmosferă "intimă", departe de gura presei, reprezentanții inspectoratelor școlar Constanța, Galați, Brăila și ai Asociației Tineri pentru Dezvoltare Durabilă în Europa au organizat conferința de lansare a proiectului POSDRU "Scrisul face bine".

În proiect, care durează cinci luni, vor fi implicați 30.000 elevi din regiunea SE, cei mai mulți provenind din Constanța - 18.000 din 60 de școli.

Toți cei 30.000 de elevi vor beneficia de premii de participare la concursul "Scrisul Face Bine", vor dezvolta abilități de exprimare în scris, de înțelegere și interpretare, 9.000 dintre aceștia vor fi recompensați cu premii de performanță și 450 de elevi dezavantajați vor beneficia de măsuri de motivare și sprijin, prin participarea la excursiile tematice "Scrisul face bine". Fiecare participant va primi 100 de lei premiu, iar premiile de performanță vor consta în 400 de lei - locul I, 300 de lei - locul al II-lea și 200 de lei - locul al III-lea.

Ce școli constănțene vor beneficia de proiect și cum vor fi ele alese, dar și multe alte întrebări al căror răspuns ar fi interesat pe foarte mulți dintre cei implicați în procesul educațional constănțean rămâne un mister atâta timp cât ISJ Constanța nu a considerat necesară prezența presei la eveniment. Așa o fi dat ordin Ministerul Educației? 

Pagina a fost generata in 0.3304 secunde