Școlile din județul Constanța, verificate de Corpul de Control al Ministrului Educației

620
Școlile din județul Constanța, verificate de Corpul de Control al Ministrului Educației - scoliledinconstantaverificate-1564692220.jpg

Articole de la același autor

Toate școlile din județul Constanța, dar și din restul țării vor fi verificate, pe parcursul lunii august, de Corpul de Control al Ministrului Educației.


Este vorba despre o inspecție tematică, dublată de o analiză de risc, privind evoluția situației școlare a elevilor din învățământul gimnazial, de la înscrierea în clasa a V-a, în anul școlar 2015 - 2016, până la susținerea Evaluării Naționale, din anul școlar 2018 - 2019.


Astfel, în următoarea perioadă, experții din Corpul de control al ministrului Educației Naționale vor analiza situația școlară a elevilor promovați, corigenți, repetenți, cu situație școlară neîncheiată și transferați în cadrul metodologic, în anii școlari selectați, la nivelul unităților de învățământ din toată țara.


"Obiectivele acestei inspecții/analize de risc sunt identificarea grupurilor defavorizate de elevi aflați în risc de abandon școlar, prevenirea excluziunii școlare, precum și reducerea/remedierea erorilor din documentele școlare", precizează reprezentanții Ministerului Educației. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6831 secunde