Școlile din județul Constanța s-au pregătit de iarnă

560
Școlile din județul Constanța  s-au pregătit de iarnă - elevi-1319557681.jpg
În majoritatea locațiilor din mediul rural din România, frigul reprezintă un impediment în calea desfășurării orelor de curs. Lipsa unei alimentări adecvate cu lemne sau a unei instalații de încălzire, precum și lipsa de fonduri alocate pentru acest scop, au dat bătăi mari de cap atât elevilor, cât și profesorilor.

În județul Constanța, însă, temperaturile scăzute din termometre nu au afectat cu nimic procesul de desfășurare a orelor.

În școlile din Corbu, Istria și Nuntași, căldura este prioritară pentru copii. Instalațiile de căldură funcționează de săptămâna trecută și nu există probleme în acest sens.

Aceeași situație este și la Cobadin, unde, potrivit directorului adjunct Mariana Grasu, "în clasele de curs este o temperatură normală, deoarece deținem centrală termică, iar unde nu sunt calorifere am montat sobe de teracotă. Avem destul combustibil și lemne".

Și școlile din localitățile Topraisar, Ciocârlia, 2 Mai și Mircea Vodă beneficiază de combustibil și instalații cu centrale termice. Directorii nu se plâng de lipsă de lemne sau combustibil, primăriile fiind preocupate să le asigure necesarul pentru a oferi condiții optime în clase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0802 secunde