Școlile constănțene au sărbătorit Ziua Națională a României

250
1

Articole de la același autor

Palatul Copiilor Constanța a organizat o serie de acțiuni cultural-artistice prilejuite de sărbătoarea Zilei Naționale a României.

Ieri, la sediul Palatului Copiilor, s-au desfășurat activități în cadrul atelierelor de pictură tradițională, ceramică artistică și cusături dobrogene.

O oră mai târziu, a avut loc un spectacol tematic al cercurilor artistice ale Palatului Copiilor Constanța, la care au participat și elevi de la Școala nr. 24 "Ion Jalea", Școala nr. 43 "Ferdinand", Școala nr. 28 "Dan Barbilian", Școala nr. 7 "Remus Opreanu", toate din Constanța, și Școala nr. 1 "George Enescu" Năvodari. 

Comentează știrea

Tavi
2 decembrie 2015
Munca la domiciliu

Proiect nou, de talie mondiala ! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer ! Oferim curs de instruire GRATUIT si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem si oferim seriozitate. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : CUPA "1 DECEMBRIE" la ȘAH, azi
Pagina a fost generata in 0.75 secunde