Școlarii pot învăța chiar… altfel, oriunde și oricând

216

Articole de la același autor

Cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Nr. 38 "Dimitrie Cantemir" Constanța au organizat, pe parcursul mai multor zile, activități nonformale, prin care au oferit posibilitatea elevilor să învețe... altfel, oriunde și oricând. 


Coordonați de prof. Lucica Buzenchi, elevii clasei I B au descoperit "Comoara din bibliotecă", participând la o activitate desfășurată în biblioteca școlii. 


Tot într-o bibliotecă, o bibliotecă vie, s-au întâlnit și elevii clasei a IV-a B, transformați de către prof. Simona-Elena Holubeanu în cărți vorbitoare, care au transmis colegilor cititori comoara de învățătură, amintindu-și, cu toții, într-un mod amuzant, nu doar cât de importantă este lectura, dar și cum prezentăm o carte citită sau ce reguli trebuie să respectăm în bibliotecă. Pentru că le place să se joace și să lucreze împreună, elevii clasei a IV-a C, împreună cu prof. Anca Emandii, s-au bucurat de activitatea nonformală "Jocul-prietenul copiilor", în cadrul căreia au explicat proverbe despre copilărie și prietenie, au compus versuri despre prietenie și au discutat despre importanța acesteia, indiferent de vârstă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3888 secunde