Școala nr. 38 "Dimitrie Cantemir" a câștigat un important trofeu

324
Școala nr. 38

Articole de la același autor

Colegiul Național de Arte "Regina Maria" a găzduit festivitatea de premiere a celei de-a doua ediții a proiectului educativ de promovare a sănătății în mediul educațional "Lanțul mânuțelor fericite". 


Organizat de Asociația Logopezilor din România, filiala Constanța, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, evenimentul a suscitat interesul a 200 de cadre didactice, asistenți medicali și medici școlari și a circa 2.500 de copii provenind din 51 de unități școlare. 


În cea de-a doua ediție a proiectului, au fost abordate, pe lângă hepatita A, scarlatina și tuberculoza, sub formă de activități concurs. 
În holul colegiului-gazdă a putut fi admirată o expoziție cu produsele activităților pre-școlarilor și ale elevilor, activități derulate în cadrul acestui proiect educativ pe parcursul întregului an școlar 2014-2015. 


Anul acesta, în cadrul festivității, au fost premiate cinci activități concurs, care, evident, au fost selectate pentru că au respectat cu strictețe regulamentul, Trofeul "Lanțul mânuțelor fericite" fiind adjudecat de echipajul Școlii Gimnaziale nr. 38 "Dimitrie Cantemir" din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 25 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Corina Chiriac, declarația zilei
Pagina a fost generata in 1.5303 secunde