Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale are un nou comandant

Duminică, 25 Octombrie 2020, 15:19
259
Ajunul Zilei Armatei României a constituit prilejul excelent nu doar pentru depunerea Jurământului Militar, ci și pentru organizarea ceremoniei de predare – primire a comenzii unității și a Drapelului de Luptă ale Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale Române.

În prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, comandorul Nicu Chirea a preluat comanda Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale de la locțiitorul comandantului, căpitan comandor Valentin Nae. Comandorul Chirea îl înlocuiește la comanda unității de comandorul Viorel-Vasile Roman.

În vârstă de 50 de ani, comandorul Nicu Chirea a absolvit Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, ca șef de promoție, în anul 1995. Cu o pregătire profesională solidă și cu o bogată experiență pe funcții de conducere la bordul navelor militare fluviale, dar și în structuri din cadrul Statului Major al Forțelor Navale, comandorul Chirea își propune să aducă un suflu nou asupra calității învățământului militar tehnic de marină.

Pagina a fost generata in 0.1726 secunde