Școala Gimnazială "Grigore Moisil" a sărbătorit Zilele Erasmus

271
Școala Gimnazială

Articole de la același autor

La Școala Gimnazială "Grigore Moisil" Năvodari a avut loc activitatea de diseminare a rezultatelor proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ "Key for Innovative Teaching", organizată cu prilejul Zilei Erasmus. În cadrul evenimentului au fost prezentate de către elevi obiectivele proiectului, activitățile desfășurate în primul an de implementare și rezultatele obținute. Cadrele didactice implicate direct au prezentat și ele etapele din primul an de implementare și au realizat o diagnoză a activităților derulate până în prezent în cadrul acestui proiect european. 


Potrivit directorului instituției de învățământ, prof. Ligia Elena Mangri, tot elevii au prezentat rezultatele sondajului aplicat colegilor lor, dar și părinților, pentru identificarea factorilor interni și externi care influențează nivelul de implicare a elevilor în propria instruire, cât și succesul lor școlar. La final, elevii participanți la mobilitatea din Italia, la Școala "MAURO DEL GIUDICE", din RODI GARGANICO, ITALIA, au prezentat câteva din impresiile lor de după mobilitate.


"Mobilitatea la școala "Mauro del Giudice" din Rodi Garganico, Italia, a fost o experiență inedită, căci mi-a oferit ocazia de a mă familiariza cu un sistem nou de învățământ, de a lucra în echipă, de a aprofunda și de a folosi în mod practic competențele digitale și lingvistice, dar și de a mă adapta la situații noi", a declarat Flavia Maria Nasturaș, elevă în clasa a V-a. "Această mobilitate mi-a oferit șansa de a cunoaște o altă țară, cultura și limba italiană", a spus și Bianca Spiridon, clasa a VI-a.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9562 secunde