Școala Gimnazială "Gheorghe Țițeica", 50 de ani de activitate

Duminică, 21 Aprilie 2019
317
Școala Gimnazială Nr. 30 "Gheorghe Țițeica", ajunsă la 50 de ani de existență, și-a omagiat foștii și actualii elevi și profesori, inaugurând evenimentul de mare amploare în cadrul Centrului Cultural Județean "Theodor Burada" din Constanța.

Au ținut să mulțumească public pentru derularea acestor tipuri de activități prof. Ion Tiotioi, coordonatorul Revistei de matematică și informatică, Lavinia Dumitrașcu, muzeograf la Muzeul Național de Istorie și Arheologie, și Marinela Mitrenga, președinta Alianței Franceze din Constanța. Cu această ocazie, Alianța Franceză și Ambasada Franței au acordat Școlii "Gheorghe Țițeica" Diploma de onoare pentru implicarea în pregătirea elevilor în vederea obținerii diplomei DELF, menționând totodată că această instituție constănțeană este singura de nivel gimnazial care obține certificarea de Centru de pregătire DELF.

"Această aniversare ne obligă ca și de-acum înainte să menținem cât mai sus ștacheta ridicată de generațiile anterioare de profesori și de elevi. Mulțumim copiilor, părinților, partenerilor educaționali fără de care nimic nu ar fi posibil", a declarat directorul instituției, Sorin-Dumitru Cernăianu. Elevii școlii, coordonați de actrița Rovena Paraschivoi, au prezentat un spectacol care a adus bucurie în sufletele celor prezenți în sală prin scenetele amuzante prezentate, prin cântecele ce trimiteau cu gândul în lumea copilăriei și prin dansurile ritmate.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2726 secunde