Școala "Gheorghe Țițeica" a primit statutul de "Platinum Member"

369
Școala

Articole de la același autor

Noul an școlar a debutat luni, 9 septembrie, pentru toate unitățile de învățământ constănțene. Ca și până acum, Școala Gimnazială nr. 30 "Gheorghe Țițeica" le promite elevilor săi un alt an care se va afla sub semnul excelenței. 
Și, dacă tot vorbim de calitate, săptămâna trecută, această instituție de învățământ a primit statutul de "Platinum Member" în programul "Addvantage" al Consiliului Britanic, fiind singura școală gimnazială din țară onorată cu această distincție. 
Potrivit purtătorului de cuvânt al unității, Diana Hagi, în cadrul ceremoniei oficiale organizate la Ambasada Marii Britanii, prof. Cristina Lomnoșanu, inițiatoarea proiectului Cambridge "Țițeica", a primit distincția în numele echipei pe care o coordonează, chiar de la ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble. 


Revenind la începutul anului 2019-2020, cei aproape 1.500 de elevi ai Școlii "Gheorghe Țițeica" au fost primiți într-o atmosferă caldă și plină de veselie. Aceștia au intrat în săli de clasă renovate sau igienizate, împodobite potrivit momentului de sărbătoare. 


"Trebuie să menționez că toate spațiile comune au fost vopsite și văruite, astfel încât copiii să învețe în spații salubre. Nu mai rămâne decât ca ei să profite de dăruirea profesorilor și împreună să obțină rezultate cât mai bune la învățătură", a declarat directorul instituției, prof. Dumitru Sorin Cernăianu. 


La ceremonia de deschidere a noului an școlar, au mai participat reprezentatul Poliției Române, agent principal Constantin Cârstea, care a atras atenția asupra pericolelor ce planează asupra copiilor și a modului în care acestea pot fi evitate, dar și cel al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, inspector școlar prof. Alina Nițu, care a transmis mesajul inspectorului general școlar, prof. Petrică Miu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2792 secunde