Școală de Vară pentru tineret, la Corbu

135

Articole de la același autor

În perioada 3-10 august, Asociația Generației de Azi, împreună cu Consiliul Elevilor, organizează, în localitatea Corbu, a doua ediție a Școlii de Vară. Evenimentul va reuni, timp de o săptămână, tineri, cadre didactice și invitați speciali.

Obiectivul principal al evenimentului este implicarea tinerilor în acțiuni practice și schimburi de experiență, menite să îi ajute pe aceștia să se dezvolte armonios, într-o societate din ce în ce mai pragmatică. Școala de Vară nu este doar un prilej de socializare, ci are și o componentă cultural-educațională; tinerii vor participa la cursuri de comunicare și oratorie, dezbatere și argumentare, susținute de specialiști recunoscuți la nivel național.

Participanții vor avea în program cursuri de dezvoltare personală (teatru-forum, jurnalism/reportaj), dar și discuții libere menite să le mărească motivația până la oameni de cultură, toate îmbinate cu activități recreaționale (kaiac, canoe, tir cu arcul, alpinism, înot, jocuri în aer liber etc.).

Pentru a doua ediție, sunt puse la dispoziție 50 de locuri pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. Cei care doresc să participe o pot face prin depunerea unei aplicații pe platforma Wedu.ro, până la data de 12 iulie 2015.

Noutatea acestei ediții este că se vor putea înscrie tineri și din afara granițelor țării, anunțându-și deja prezența tineri din Republica Moldova și Ucraina. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Vacanță începută  pe patul de spital
Pagina a fost generata in 0.5404 secunde