Şcoală de vară de antreprenoriat şi economie pentru elevi, la Liceul „Ovidius “

435

Articole de la același autor

Liceul Teoretic „Ovidius“ a găzduit, săptămâna trecută, Şcoala de vară de antreprenoriat şi economie pentru elevi. Evenimentul a fost organizat de către Centrul de resurse pentru educaţie economică Constanţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi cu sprijinul unor agenţi economici.



Au participat elevi ai claselor a XI-a a şi a XII-a, fiind invitaţi şefi de promoţie, olimpici naţionali ai liceului la economie, dar şi întreprinzători de succes, care au prezentat aspecte semnificative din carierea lor profesională şi au răspuns la numeroase întrebări ale participanţilor. Prof. ing. Cristina Anghel, directorul Liceului „Ovidius“, a subliniat importanţa antreprenoriatului şi a ştiințelor economice în rezolvarea numeroaselor probleme cu care se confruntă economia şi societatea actuală.



Profesorul Victor Mihalaşcu de la Liceul „Ovidius“, director al CREE Constanţa, şi profesor Tanţa Costara de la Liceul Economic „Virgil Madgearu” Constanţa au susţinut în faţa cursanţilor două lecţii de economie după modelul NCEE (SUA), urmate de numeroase aplicaţii.

Concursul de antreprenoriat şi economie desfăşurat în final a fost câştigat de către echipa formată din elevele Anamaria Izabela Focşa şi Eda Malcan, care au fost urmate de echipele formate din Ioana Roşcăneanu, Delia Maria Buzgaru, Vlad Bolocan şi respectiv Ana Deca, Sabina Cangea, Sabina Dinu.



„A fost nu doar o şcoală de vară, ci şi o adevărată lecţie de viaţă pentru oricare persoană pasionată de antreprenoriat şi economie”, a declarat, la final, eleva Andreea Miruna Dumitrache.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5492 secunde