Școala de Aplicație a Forțelor Navale are un nou comandant

271
Școala de Aplicație a Forțelor Navale are un nou comandant - scoaladeaplicatie122-1596219205.jpg

Articole de la același autor

Șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait a participat vineri, la ceremonia de predare-primire a funcției de comandant al Școlii de Aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu", organizată cu prilejul trecerii în rezervă a comandorului Petrică Pîrvu, care a condus această instituție de formare și dezvoltare profesională a soldaților, maiștrilor militari și a tinerilor ofițeri de marină, din anul 2015.

Comandorul Pîrvu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", în anul 1984, și a îndeplinit numeroase funcții la bordul navelor militare și în diferite comandamente de unități și mari unități ale Forțelor Navale. După o carieră de 36 de ani cu numeroase realizări profesionale, comandorul Petrică Pîrvu a predat drapelul de luptă al unității comandorului Vasile Săvulescu și a trecut în revistă formația alcătuită din personalul Școlii de Aplicație a Forțelor Navale.

Comandorul Vasile Săvulescu este absolvent al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", promoția 1995, iar de-a lungul carierei sale, și-a desfășurat activitatea la nave, ocupând diferite funcții, de la cea de comandant de navă, la cea de comandant de divizion de nave, precum și funcții de conducere în unele structuri logistice și de instrucție din Forțele Navale.

Contraamiralul Panait l-a felicitat pe comandorul Pîrvu pentru întreaga sa activitate și i-a urat pensie îndelungată, iar pe comandorul Săvulescu l-a felicitat pentru numirea în funcție și i-a transmis mult succes, putere de muncă și realizări profesionale.

Începând cu data de 1 august, comandorul Vasile Săvulescu va îndeplini și atribuțiunile de comandant al garnizoanei Mangalia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5199 secunde