"Școala altfel" sau repetiții pentru vacanță

676

Articole de la același autor

Înaintea vacanței de primăvară, care va începe pe 7 aprilie 2012, Ministerul Educației a decis instituirea unei săptămâni dedicate activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit "Școala altfel".
În intervalul 2-6 aprilie 2012 nu se organizează cursuri conform orarului obișnuit al unității de învățământ, iar programul "Școala altfel" se va desfășura în conformitate cu un orar special.
Activitățile se vor organiza sub diferite forme, ca de exemplu ateliere de teatru, dans, muzică, arte plastice, educație media și cinematografică, activități de voluntariat sau de interes comunitar, campanii centrate pe probleme sociale de actualitate, mese rotunde dezbateri, competiții și multe altele.
Activitățile vor fi organizate în fiecare zi lucrătoare a săptămânii menționate, acoperind cel puțin numărul de ore prevăzut în orarul obișnuit al școlii, atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice. Elevii au obligația de a participa la activitățile pentru care s-au înscris, absențele fiind înregistrate în catalog, la rubrica "Purtare".
Insp. Mari Mrejeru preciza ieri că activitățile programate pentru in-tervalul 2-6 aprilie ar trebui finalizate până la vacanța de iarnă. De asemenea, consiliile elevilor au obligația de a propune propriul proiect de activități.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Tu știi de ce fumează copilul tău?
Pagina a fost generata in 0.602 secunde