Mai multe ştiri online:

Schimb de experiență în Spania, pentru elevii din Medgidia

Ştire online publicată Luni, 18 Martie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia a participat cu opt elevi și șase cadre didactice, luna aceasta, în Spania, la un program de schimb interșcolar „Once upon a time… the sea”, finanțat de către Comisia Europeană, prin programul Erasmus+. 
Potrivit coordonatorului de proiect, prof. Emilia Ciocan, în cadrul acestuia au avut lor o serie de activități de învățare/predare/formare organizate de școala parteneră din Igualada (Spania). Aici, au fost prezenți elevi, dar și cadre didactice de la școlile din Portugalia și Italia. Programul a cuprins activități diferite. 


Sub genericul „Sea travellers”, au fost organizate acțiuni care au permis tuturor participanților să se bucure de un schimb de informații cu referire la principalele porturi și destinații turistice de pe litoralul țărilor partenere. De asemenea, elevii au fost implicați și în activități practice, care au dus la realizarea unui ghid turistic al orașului Igualada. Totodată, dascălii s-au reunit în cadrul unui simpozion cu tema „Educația secolului XXI”, ceea ce a permis cunoașterea sistemului educațional din fiecare țară parteneră, dar mai ales o conturare a școlii viitorului.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8262 secunde