Scandalul de la Liceul "Madgearu". Petrică Miu: "Profesorii se organizează. Se va urma calea legală!"

2878
16
Scandalul de la Liceul

Articole de la același autor

Conflictul dintre profesorii și directorul Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța, prof. Camelia Isabela Marcu, a intrat într-o nouă etapă. Profesorii intră normal la ore, conform orarului făcut de director, dar pregătesc și procedurile legale pentru demiterea acesteia.

Întrebat de situația din cadrul liceului din al cărui colectiv a făcut parte, inspectorul școlar general Petrică Miu s-a arătat optimist.

"Lucrurile sunt excelente din punctul de vedere al profesorilor. Le-am spus să-și ia cataloagele și să se ducă la oră normal. Și se organizează. Se va urma calea legală! Elevii au nevoie de ei, au nevoie să-și desfășoare programul normal. Cu toate că mi-au spus niște elevi că au cursuri până la ora 8 și că este foarte târziu, iar cei navetiști nu mai au cu ce să plece acasă. O să cerem să vedem orarul și cum este organizat. Trebuie găsită o soluție astfel încât cursurile să se termine la ora 7", ne-a declarat șeful ISJ Constanța.

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
coleg
19 septembrie 2017
ne-a spus directoarea

D-L MIU are parul scurt si mintea la fel! nu el ne-a spus ci d-na directoare de fata cu el in cancelarie ne-a trimis la ore pe 13 septembrie cand ne-a adunat Bondoc si Tanasache. atunci directoarea ne-a amintit ca am lasat copiii singuri in clase timp de 3 ore si daca nu intram la ore nu ne plateste. hai sa fim seriosi ca d-l Miu ne-a adunat si ne-a spus si el ceva: sa facem o plangere penala cu totii impotriva d-nei directoare!

ziaristii
19 septembrie 2017
condica e rosie

sa vina ziaristii la liceul Madgearu si sa fotografieze condica. este plina de pasta rosie cu care marcu a taiat orele profesorilor absenti si care au stat in cancelarie si pe holurile scolii fara sa intre la clase pentru ca asa le-a cerut sindicalista Tanasache, Miu si Bondoc.

elev
19 septembrie 2017
Bucur Viorica

directoarea a intrat in clasa ca a crezut ca suntem singuri, era intuneric in clasa si usa deschisa. ne-a intrebat ce facem si a vazut-o pe profa vorbind la telefon in timpul orei si i-a facut observatie. profesoara a fost impertinenta si i-a zis "da-mi o decizie sa nu mai vorbesc in timpul orei"! o brfeste pe directoare la clasa!

Bondoc Camelia
19 septembrie 2017
ne organizeaza bine miu

suntem mandri de tine d-le miu, un asa organizator nici ca n-am mai vazut. hai ca te urmam zi-ne ce sa mai facem, ca dam din coada si te ascultam!

profesor
19 septembrie 2017
marcu s-a schimbat radical

la toti profesorii care au fost in cancelarie cand ne vorbea Miu si aveau ore dar nu le-au facut le-a facut mentiunea absent. astia nu vor primii banii la salariu. bravo! asta-i lux sa fii platit ca stai de vorba prin cancelarie.

Gabi
19 septembrie 2017
ESTE GRAV

SA INTELEGEM CA SCOALA N-A AVUT PROFESORI LA CLASA SI ELEVII ERAU NESUPRAVEGHEATI ? ESTE FOARTE GRAV !

Gabi
19 septembrie 2017
ESTE GRAV

SA INTELEGEM CA SCOALA N-A AVUT PROFESORI LA CLASA SI ELEVII ERAU NESUPRAVEGHEATI ? ESTE FOARTE GRAV !

sandel
19 septembrie 2017
...proceduri legale de demitere

miule, iubitule, pai daca tu n-ai dat examenele si probele si ai fost cam ilegal numit in functie, adica n-ai invatat sa meriti functia, chiar crezi ca esti tu ala in drept s-o demiti pe marcu care ti-a aratat ca prin concurs legal organizat a fost admisa si dupa 2-ul dat de tine. cine esti tu? un nimeni inconjurat de nulitati. pana cand? cu totii stim adevarul, doar tu mai visezi si esti penibil deja....

profesor din liceu
19 septembrie 2017
profesorii intra normal la ore

pentru ca da! orarul l-a facut directoarea si a colorat condica cu cerneala rosie, a taiat orele la toti care faceau revolutie pe holuri si lui Nisipeanu care a adunat elevii la usa directorului si i-a invatat sa spuna ca ei de acolo nu pleaca daca nu-i muta de dimineata.

Felicia-profesor
19 septembrie 2017
se aude

pe la noi se aude ca directoarea vrea sa-i cheme pe profesori sambata si duminica sa recupereze orele pierdute, dar nu vor elevii ca elevii ce vina au ca profesorii n-au intrat la clasa, ei au fost prezenti. si e normal!

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Să ne distrăm în pași de dans grecesc
Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Colecție de arme la Muzeul Marinei Române
Pagina a fost generata in 1.2152 secunde