Scandalul de la Liceul "Madgearu". Camelia Marcu cere demiterea conducerii ISJ Constanța!

2853
8
Scandalul de la Liceul

Articole de la același autor

Se încing spiritele la Liceul "Virgil Madgearu". Inspectoratul Școlar Județean Constanța a demarat un audit la Liceul "Virgil Madgearu", însă directorul unității, prof. Camelia Marcu, nu recunoaște comisia, pe motiv că auditul se poate realiza numai la cererea primarului municipiului. 


"Mă adresez presei pentru a informa opinia publică despre realitățile din învățământul constănțean. În urma cererii demiterii directorului, o comisie formată din cinci membri a primit decizie de la inspectorul general numit provizoriu să realizeze un audit, încălcând legea care prevede că se poate realiza auditul doar la cererea primarului Decebal Făgădău, adresată ISJ-ului din Constanța", a scris, pe adresa redacției, directorul de la "Madgearu". 


Într-o scrisoare deschisă adresată inspectorului general adjunct și inspectorului de sector, Camelia Marcu le solicită acestora să participe la evaluarea Fișelor de activitate a trei cadre didactice din cadrul liceului. "În principal, supun atenției dumneavoastră Raportul de activitate al domnului profesor Miu Petrică, depus fără a respecta termenul legal, înregistrat la Secretariatul liceului în data de 12 septembrie 2017. Atenționat fiind în Consiliul de Administrație, ținut în data de 13 septembrie 2017, că neprezentarea documentelor ce constituie dovada activităților desfășurate în anul școlar 2016 - 2017 atrage după sine un calificativ interior, la această dată domnul profesor Miu Petrică, în urma evaluării Fișei a obținut calificativul «Nesatisfăcător»", relatează Camelia Marcu. 


În aceeași scrisoare, directorul de la "Madgearu" cere sprijinul celor doi inspectori menționați mai sus "pentru eliberarea din funcție a celor patru inspectori numiți fără susținerea unui concurs, domnii profesori Miu Petrică, Borandă Janeta - Violeta, Milea Monica și Munteanu Adrian". 


Comentează știrea

Popescu
3 octombrie 2017
scandal

Doamnna Director,terminati cu balacareala prin ziare, va faceti de ras!

Cititor
3 octombrie 2017
Marcu

Nicio zi fara marcu in ziare.

Bondoc
3 octombrie 2017
eu voi fi director

hai ca mai e putin si intru sefa.miu pleaca din isj si vine pe mana mea,sa vexeti ce-i fac la prost...

Cogea
3 octombrie 2017
Pt Marcu

Țăranul de Miu ă transformat ISJ-ul in câmpul lui de bătaie cu Marcu. Sa rezolve problema iubi de la management.

Antistres
3 octombrie 2017
Referitor la ISG CTA

Dna director v-ati facut de tot rasul cu afirmatiile dvs...mergeti la psihiatru...psihologul este depasit de iesirile dvs de NEBUNA!!! Controlati-va iesirile! Curios, oare cine v-a dat avizul psihologic???? La balamuc sigur gasiti loc! Cine vine la conducerea ISJ are ceva cu dvs? Pardon, vedeti ca toti va sfatuiesc sa mergeti la psihiatru, eu cred ca aveti grave probleme...psihiatrul va poate ajuta sa va acceptati asa cum sunteti=O NEBUNA!!!!

Cică
3 octombrie 2017
Care și când ?!

Vedeți unde se ajunge, nicăieri ?! Ce generații de cadre didactice,ne-au adus cei 30 de la revoluția din 1989, cadre didactice de râsul plânsul lumii, cadre didactice care ar trebui să fie un model pentru elevi, ele cadrele didactice își "dau poalele peste cap", că au ajuns de vorba lumii și atunci ne mai mirăm că profesorii numai sunt respectati de nimeni, păi, "unde nu-i cap, vaide picioare" cadrele didactice ar face bine să se potolească pentru că toate acestea trag în jos învățământul românesc și așa afectat de la incompetența muuultor cadre didactice, care nu dau randament, eșecurile în planul profesional și slabelor rezultate la examenul de : bacalaureat a elevilor, care rezultate slabe la examenul de bacalaureat se datorează faptului, că mulți elevi nu se pregătesc, dar și slabei pregatire a celor care predau în învățământul românesc, respectiv în Constanța, definitivat și titularizarea cadrelor didactice, unde de foarte multe ori, notele obținute de profesori lasă de dorit ! Așa profesori, așa elevi !?

colegi
5 octombrie 2017
Ivan Daniela , Tanasache Iulian si Cobzaru Mihaela

ne faceti de ras colegii! la felul cum ati vorbit ieri in consiliu trebuie sa recunoasteti oficial ca de luni bune aveti intalniri cu psihologul pentru boala pe care o spuneti ca o avei. una are rude care s-au spanzurat si alta tipa in consiliu si in cancelarie ca are cancer. noi colegii ne-am saturat de istericalele voastre cu boala. un om bolnav intra in concediu medical, se reface si isi vede de treaba! ce va tot victimizati. trebuie sa stie toata Constanta ca aveti sedinte la psiholog! ce vreti sa ne imbolnaviti si pe noi? ne-am saturat de urletele voastre pe holuri, peste tot dam de voi si plansetele voastre in hohote!

parinti
7 octombrie 2017
incetati odata !

copiii nostri sunt luati de anumiti profesori si pusi sa vorbeasca cu altii din clase diferite sa vorbeasca urat la adresa directoarei din liceu, daca refuza sunt injurati si luati la misto ca nu fac ce le spun acesti copii si profesori. este cutremurator ce fac unii profesori diriginti din liceul Virgil Madgearu. sunt pusi in timpul orei sa semneze si sa-si scrie numele ca cer demiterea directaorei. o barfesc pe femeie in timpul orei in loc sa li se predea lectia! este inadmisibil. persoanele responsabile sa faca verificari inopinate pe verificarea eticii in acest liceu. tine deja de justitie.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.874 secunde