SCANDAL MONSTRU! Medicul Școlii nr. 23 din Constanța, acuzat că vine BĂUT LA CABINET!

603
4
SCANDAL MONSTRU! Medicul Școlii nr. 23 din Constanța, acuzat că vine BĂUT LA CABINET! - imagine-1370605013.jpg

Articole recomandate

Scandal imens în învățământul constănțean! Taiar Islem, medicul cabinetului medical din cadrul Școlii Generale nr. 23 Constantin Brâncoveanu din Constanța, se prezintă la muncă în stare de ebrietate. Cel puțin asta susțin părinții elevilor de la școala cu pricina. În acest sens, părinții au făcut reclamații la conducerea unității de învățământ și cer luarea unor măsuri drastice. 


Amănunte în ediția de mâine a ziarului Cuget Liber


Comentează știrea

constantean
7 iunie 2013
cunosc personajele

Nu va agitati ca nu se va intampla nimic. Fac pariu ca d-na director, la cat e de doamna, o sa gaseasca si explicatiile logice si solutia potrivita ca sa nu se faca de bascalie la inspectorat. Nu este asa doamna director ?

Gigi
7 iunie 2013
ce noutate

dar pe profesorul de sportul de la "marele" Liceu "Ovidius" nu il vede nimeni ca umbla mereu beat, inclusiv la orele de sport cu copii|?

Andrei
7 iunie 2013
sigur

Domnii de la inspectorat nu vor sa vada aceste elemente. De, mai ales in aceasta perioada cand e bine pentru ei (pentru portofele, desi, se practica si pestele dus, normele ascunse etc.).

roman sadea
8 iunie 2013
PROSTIA, CORUPTIA SI INCOMPETENTA LA PUTERE! BRAVO!

Asa DA romani!!!! Sa nu cumva sa fiti corecti, oriunde ati fi, ca va faceti neamul de ras! Incalcati legLie, corupeti, otraviti totul in cale, asa cum faceau si inaintasii nostri pe vremea lui Mihai Viteazul. Altfel, va faceti de ras. BRAVO!!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Iunie 2013
Stire din Cultură-Educație : Caravana UMC, la Liceul "Madgearu"
Marţi, 04 Iunie 2013
Stire din Cultură-Educație : UMC sărbătorește Ziua Mediului
Pagina a fost generata in 0.272 secunde