"Șatra" Teatrului Țigănesc susține un spectacol la Constanța

250

Articole de la același autor

Teatrul Țigănesc sau Teatrul "Romen" din Moscova prezintă, sâmbătă, 16 martie, de la ora 19.00, la Constanța, spectacolul "Șatra - Noi Țiganii". Acesta va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, iar prețul unui bilet este de 150 sau 200 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Organizatorii asigură publicul că producția este uluitoare și la nivel de resurse umane, dar și investiție. Rușii vor veni la malul mării cu un tir alocat doar transportului costumelor, plus un număr de aproximativ 100 de persoane. 


Producția fabuloasă va aduce muzica, dansul, coregrafia și scenografia unei uluitoare povești. În cadrul spectacolului, 50 de artiști îmbracă peste 120 de costume ca să reamintească de întreaga istorie tumultoasă a țiganilor, cât și datinile și obiceiurile acestora. Astfel, cel de-al 13-lea trib pierdut din Cartea Genezei va performa pe scena constănțeană. 
Nemaiîntâlnit până în prezent la un show de gen, Teatrul "Romen" va aduce pentru punerea în scenă a acestui show peste 75 de kg de aur sub formă de brățări, cercei, salbe, curele etc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Cultură-Educație : "Insomniacii" poposesc la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5454 secunde