Sărbătoarea ultimului clopoțel la Școala "Dimitrie Cantemir"

302
1

Articole recomandate

Elevii claselor a VIII-a din Școala Gimnazială Nr. 38 "Dimitrie Cantemir" Constanța au răspuns "prezent" la clinchetul ultimului clopoțel al acestei etape importante din viața lor, gimnaziul.


Le-au fost alături, la fel de emoționați, profesorii care, timp de 8 ani, i-au îndrumat cu pricepere și răbdare pe drumul cunoașterii. 


Momentul a fost prilej și pentru înmânarea cheii succesului de către elevul Adelin Stanca, șef de pro-moție, elevelor Bianca Olingheru și Andreea Popa, din clasa a VII-a A.


După discursurile emoționante ale diriginților, a luat cuvântul prof. dr. Iris Sarchizian, director, care i-a felicitat atât pe elevi, pentru rezultatele deosebite la învățătură, ce fac cinste școlii și învățământului constănțean, cât și pe profesorii și pe părinții acestora, urându-le absolvenților mult succes, o viață plină de realizări și îndemnându-i să nu-și uite mentorii și să revină în școală ca oameni formați, valoroși și realizați.


În final, elevii și profesorii prezenți au cântat împreună "Gaudeamus Igitur", simbol al bucuriei și al recunoștinței.


Comentează știrea

Caragiale!
16 iunie 2015
Ipocrizia părinților

Doar aceste doua eleve fac cinste scolii? Cred ca merita atata timp cat in ultimele zile de scoala mamitica Olingheru a reusit sa-i remedieze mediile odraslei sale.Deh, Mamitica Olingheru este presedinta comitetului de parinti. Popa Andreea o alta somitate cu comportament precar, discutata in Consiliu pentru scaderea notei la purtare. Intradevar, eleve care cinstesc aceasta scoala!.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4372 secunde