Sărbătoarea Școlii "Sfântul Andrei" Mangalia

434
Școala cu clasele I-VIII "Sfântul Andrei" Mangalia a sărbătorit în aceste zile 110 ani de învățământ românesc, fiind prima școală de tip Spiru Haret înființată în Mangalia, și 40 de ani de activitate în actuala clădire.
Această sărbătoare a prilejuit vizita unor oaspeți de seamă, partenerii de la Școala Istituzione Scolastica "Mont Rose" din localitatea Pont Saint Martin, Aosta, Italia. Împreună cu această instituție, școala din Mangalia derulează proiectul european e-twinning "Suivez-moi dans mon école" ("Veniți cu mine în școala mea!"), inițiat și coordonat de către prof. Alina Nicolae și Donatella Camizzi.
Delegația italiană, formată din opt elevi (Binel Martina, Maccarone Francesco, Valeria Cretier, Jody Collura, Clementi Stefania, Paramati Martina, Letizia D’Imperio, Raisa Paganone) și două cadre didactice, Donatella Camizzi, profesoară de limba franceză, și Adalgisa Fey, profesoară de matematică, a participat timp de patru zile la activități educative împreună cu elevii și cadrele didactice din școala-gazdă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6417 secunde