Sărbătoare și recunoștință, la Școala "Remus Opreanu"

219
1
Sărbătoare și recunoștință, la Școala

Articole recomandate

Școala Gimnazială nr. 7 "Remus Opreanu" Constanța împlinește, în acest an, nouă ani de la primirea numelui primului prefect tomitan.

Cu acest prilej, în această școală s-au desfășurat o serie de manifestări cultural artistice și sportive, concursuri tematice, expoziții de desene și competiții sportive.

Spre exemplu, elevii școlii, însoțiți de părinți și cadre didactice, s-au implicat în desfășurarea campaniei sociale "Săptămâna legumelor și fructelor donate", prin donarea de legume și fructe familiilor nevoiașe din parohia Bisericii "Nașterea Sf. Ioan Botezătorul".

Cadrele didactice mulțumesc pe această cale preotului paroh Petru Ciprian Pricop, pentru sprijinul acordat în identificarea familiilor aflate în dificultate.

Astăzi, începând cu ora 9, școala își deschide porțile pentru prichindei. Elevii claselor primare îi vor aștepta cu drag pe viitorii școlari, preșcolarii din grădinițele din apropiere. Scopul acestei manifestări este prezentarea ofertei educaționale a școlii și familiarizarea preșcolarilor cu școala. 

Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
A

Noile deprinderi necesită un anumit grad de disciplină pentru a ajunge să prindă rădăcini adânci, devenindu-ne o a doua natură, dar construindu-ne pas cu pas obișnuința succesului, acumulând reușite mici și mari, ne obișnuim, treptat, și cu disciplina. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.467 secunde