Sărbătoare la Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă

284

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 1 Poarta-Albă a îmbrăcat straie de sărbătoare, la sfârșitul săptămânii trecute, și, printr-o sumedenie de activități, elevii au sărbătorit Zilele școlii. 


Invitați de seamă din localitate, precum părinți, bunici, vecini, rude, prieteni, chiar și primarul Vasile Delicoti, au avut ocazia să vizioneze un spectacol inedit, coordonat de C.P.P.E. "Laura Farcaș", în care cei mai talentați dintre elevii școlii au cântat, au desenat, au participat la o întrecere sportivă între Colegiul Agricol Poarta Albă și elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă, au defilat în costume ECO, au dansat și au recitat cu drag și emoție alături de cadrele didactice implicate. Nici preșcolarii Grădiniței nr. 1 Poarta Albă nu s-au lăsat mai prejos și ne-au încântat cu momente pline de energie și veselie. 


"La mulți ani, Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă! La mulți ani cadrelor didactice, elevilor și personalului auxiliar! La cât mai multe reușite!". Cu acest mesaj transmis de directorul școlii, prof. Florentina Mangri, a debutat programul acestor zile de sărbătoare. 


Tot în acest cadru festiv, a fost lansată și revista școlii, "Poarta cuvântului", anul IX , nr. 1/2018, și totodată au fost premiați și elevii care au participat și au obținut rezultate foarte bune la olimpiade și concursuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4995 secunde