Sărbătoare la Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu"

320

Articole de la același autor

În acest weekend, elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia au celebrat Ziua școlii și a patronului spiritual. Potrivit directorului instituției de învățământ, Simona Dănilă, conform tradiției, la bustul lui Lucian Grigorescu aflat ȋn curtea școlii, s-a subliniat importanța marelui pictor în viața comunității, apoi s-au depus coroane și flori din partea Primăriei și Consiliului Elevilor. 


Și în acest an, cu sprijinul Asociației de Părinți "Lucian Grigorescu", au fost recompensați cei mai merituoși elevi ai noștri. Momentul a fost dedicat celor care s-au remarcat prin rezultate deosebite la etapele județene și naționale ale olimpiadelor și concursurilor științifice, la evaluarea națională și celor cu performanțe remarcabile la competițiile sportive. Un alt moment semnificativ pentru această zi aniversară a fost lansarea revistei școlii, "Labirintul copilăriei" - nr. 18, care surprinde cu un conținut extrem de bogat, atractiv și cu ilustrații de calitate, fiind rezultatul muncii de echipă a cadrelor didactice, dar și a elevilor și reprezentanților părinților.


"În cadrul proiectului Erasmus «Once upon a time…the sea», invitații au avut ocazia să vizioneze dramatizări puse în scenă de premianții concursului de creație literară «Marea în povești și legende».


Elevii, îndrumați de profesorii lor, au participat la ateliere de lucru cu diverse teme, iar în colaborare cu Clubul Sportiv Medgidia, au derulat activități sportive. Programul zilei s-a încheiat cu «Întâlnirea între generații», petrecută într-o atmosferă deosebită, în care s-au schimbat impresii și s-au depănat amintiri", a declarat cadrul didactic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3773 secunde